Sikkerhed med Windows Intune!

Hey folkens!

Jeg er i fuld sving med at lave en masse opdateringer på min webshop, og min anden hjemmeside. Jeg har imens jeg laver alle disse ting valgt at tage siden offline, da jeg ikke har lyst til at der skal komme komplikationer med eventuelle besøgende og kunder. Sådan mener jeg i hvert fald er bedst for mit lille projekt her. Jeg er begyndt at tænke over, om det måske ikke er på tide, at jeg får sørget for at holde min computer og al dens indhold en del mere sikkert, og derfor har jeg luret en del på Intune fra Windows, som jeg er sikker på kan komme til at gøre en positiv forskel. Det er ikke så længe siden at jeg havde nogle problemer med en af mine sider, og jeg mistænker stærkt, at det kan være tale om et muligt hacker angreb, selvom jeg ikke rigtig ved det. Kan bare ikke rigtig se, hvad ellers det dog kunne være.

Jeg sidder som regel og arbejder på mine sider herhjemme fra, men i dag tror jeg faktisk at jeg vil hoppe en tur på café, bare for at få en smule ændring på det hele. Er ved at gå lidt død hjemme ved kontorbordet, og jeg er ret sikker på, at en smule ændring vil have en meget positiv effekt på det hele.

Jeg tror faktisk allerede at jeg vil pakke mine sager sammen her, og så se at komme afsted på café. Jeg har mit lille stamsted, hvor de endda også har et par katte, og der er jeg blevet super gode venner med Dolle. Deres store dovne orange kat. Vi passer godt sammen personlighedsmæssigt. Glæder mig allerede til at have ham til at ligge og stene ved siden af computeren, hehe.