Horoskoper afslører sygdomme

Hej med jer. Så er det tid til min daglige update her på bloggen. Jeg bruger den normalt til at skrive om alt fra a til z, så denne gang bliver det om noget, der er utrolig spændende. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så programmet på TV2 sidste uge. I så det sikkert også – og hvis ikke, har I sikkert hørt om det. Det var det, hvor en ældre mand fik lagt sit horoskop af en professionel astrolog.

Man fulgte ham igennem flere måneder, hvor han havde været på hospitalet og få lavet et helbreds tjek , der viste at han var sund og rask – men da han satte sig ned med astrologen og fik lavet sit horoskop, stod der at han var ved at få kræft i halsen.

Det var selvfølgelig en ret dårlig nyhed, men ikke desto mindre tog manden det seriøst og derefter gik han til undersøgelse igen på Bisbebjerg hospital, hvor de ved en screening kunne konstatere, at det var rigtigt. Tænk, at man kan se alt dette ved bare at få lavet horoskoper.

Jeg vil næsten kalde det skræmmende, men det betyder vel bare, at det virker og at det ikke er alt, der kan forklares i denne verden. Læge videnskaben kan hjælpe med en hel del – men hvordan kan det dog være, at stjernerne kan fortælle en person, at denne har kræft og specielt hvilken slags kræft, der er tale om? Jeg må være jer svar skyldig – for den slags kan jeg slet ikke forklare.

Uanset hvad, er jeg glad for, at jeg selv har set lyset. Hvis man går al for skeptisk gennem livet, tror jeg at det bliver svært at nå frem til et stabilt ståsted, hvor man kan tage den med ro og være i balance med sig selv.

Det er selvfølgelig ikke ens for alle, men det er mine tanker, der danner grundlag for hvordan, jeg betragter denne slags ting. Hvis der er nogen af jer, der sidder og læser min blog, som ønsker at vide mere om alt det, som omhandler emnet horoskop, er I mere end velkomne til at skrive en mail til mig.

I kan også bare svare på dette indlæg, for det ser jeg med det samme. Jeg har fået installeret sådan en lille widget på min iPhone, som jeg bruger til at holde mig opdateret konstant. Det kan være ret forstyrrende i ens hverdag, men generelt synes jeg, at det er rart at vide besked, når beskeden bliver sendt.