Massage for både store og små

Massage er i høj grad forbundet med velvære og selvforkælelse – omvendt kan det også sagtens bruges som reel behandling mod skader og smerter. De senere år er også babymassage blevet meget populært, og i høj grad noget nybagte forældre gerne spendere penge på,  for at værner om deres guldklumps ve og vel.  Du kan blive klogere på babymassage og massage i det hele taget i næste afsnit.

 

Massage til afhjælpning af diverse skavanker og gener

 

Langt de fleste mennesker nyder at blive nusset om, og ikke mindst få løsnet op for spændinger under en god gang massage. Babymassage adskiller sig betydeligt for traditionel ”voksen-massage”, da det er langt blidere strøg og tryg som anvendes. Det bruges som velvære for baby og er med til at styrke den lilles kropsbevidsthed. Babymassage er især ideel til urolige børn eller kolik ramte babyer, da det kan hjælpe dem til at falde mere til ro, eller måske ligefrem i søvn. Som mor eller far kan man sagtens selv lære nogle teknikker, hvor man selv inden sengetid eller måske efter et dejligt bad, giver baby en blid omgang massage – ofte er bare 5-10 minutter nok. Sørg for det foregår i et lunt rum, så baby ikke fryser.

 

Professionel massage

 

Føler du ikke, at du selv har tid, overskud eller evner til at give din baby massage, så er der flere forskellige dygtige massører rundt om i landet – blandt andet i Sønderborg. Hos
http://massagebyfriis.dk/behandlinger.html kan både du og din baby få professionel massage og kyndig vejledning. Her er I i trygge hænder og er garanteret en mere afslappet og mindre anspændt krop efter endt behandling.  Forkæl derfor med fordel dig selv, og eller din baby med massage en gang eller to i måneden.