En fed animationsvideo

Hey med jer alle sammen!

Jeg sidder lige og kigger på en masse sjove animationsvideoer på youtube. Jeg kunne godt tænke mig kunne lave sådan nogen selv, men det tror jeg bare ikke rigtig lige at jeg kommer til lære lige foreløbigt. Jeg kunne forestille mig at man også skal bruge alle mulige dyre programmer og sådan, og det er måske lige i overkanten, hvis man bare skal bruge det som sådan en hobby ting, som det ville være tilfældet med mig, hehe. Jeg har fundet en facebookside, hvor man kan få lavet billige animationsvideoer, se her: https://www.facebook.com/animationmuanimationsvideo. De er ret sjovt lavet, og så står de endda også knivskarpt. Det kunne være grineren at få lavet en animationsvideo, hvor man selv er blevet lavet til en karakter. Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at prøve, men det må nok lige vente til at jeg har noget fornuftigt at få lavet det til. Måske hvis jeg får mit lille tøjshop op og køre her i fremtiden kunne det være at det kunne lade sig gøre, for det er ikke sådan at jeg har tænkt mig at bestille en video, bare for at se mig selv, haha.

Det kunne også være at jeg skulle starte på noget multimediedesign eller noget i den stil. Det er nok noget i den dur man skal indover, hvis man nu skal lære at lave sådan en masse videoer. Det er i hvert fald en start, og så kan man jo altid komme ind på en eller anden grafisk uddannelse.

Vi ses!