Resor – Skal jeg tage til Hawaii?

Jeg vil virkelig gerne ud at rejse, og jeg overvejer kraftigt at tage til Hawaii. Det er fordi, at jeg har en ven, som har boet der i et halvt år, og han siger, at det er det fedeste sted, han nogensinde, har været, så det er jo en oplagt mulighed. Jeg har brugt det sidste års tid på at spare lidt op, og jeg tror, at det er noget, som ville være virkelig godt for mig, da jeg har brug for at udvikle mig lidt på det personlige plan, føler jeg. Og så har jeg bare virkelig brug for, at der sker noget. Jeg har kigget lidt på denne side, der tilbyder resor til Hawaii, og jeg synes, at det ser rigtig spændende ud.

images (1)

 

Grunden til, at jeg er så betaget af Hawaii, er at der nærmest er noget mytologisk over det. Det er et sted, som man har hørt så meget om, men jeg kender alligevel ikke så mange andre, som har været der, og jeg har altid været typen, der gerne vil prøve ting, som det ikke er alle, der har prøvet, og det får jeg så muligheden for nu her. Det er for vildt fedt, og jeg tror, at det kommer til at ændre mig meget som person. Jeg har før boet i Holland i to måneder, men det var jo ikke fordi, at det er så anderledes end herhjemme i Danmark – det var mere sproget, som var anderledes, men sådan er det jo ofte. Vi ses!