Har sparet sammen så jeg kan byg nyt hus

Jeg vil gerne bygge mit eget hus, som jeg kan bo i resten af mit liv. Eller okay, jeg vil ikke bygge det helt selv. Men jeg vil meget gerne have sådan, at jeg selv designer det. Selvfølgelig med hjælp fra nogle, som har forstand på det, for det har jeg ikke rigtig selv, men jeg har en masse gode idéer, som jeg gerne vil have opført. Det er ret realistisk, og det er ikke sådan noget med pool og så videte. Jeg har en god del penge til det, for jeg har sparet sammen, så jeg kunne få lavet det.

images (1)

Jeg har allerede oprettet kontakt til nogle, som kan hjælpe mig med at byg nyt hus, og det tror jeg bliver rigtig godt, men det er lang tid siden, at jeg har haft set, hvor meget det er jeg har sparet sammen, så det bliver spændende, når jeg får set det, hehe. Det kan jeg godt sige jer.

Nå, men jeg vil gå ud og spille noget fodbold med ungerne, for der plager og plager, og jeg kan snart ikke vente med at gøre det, for skal også have lavet mig noget aftensmad. Eller det er jo ikke kun til mig, for jeg har en god familie, som meget gerne også vil spise med. Jeg tror, at det bliver nogle hakkedrenge, for det kan jeg simpelthen så godt lide. Det kan jeg godt sige jer, hehe.

Vi ses nok snart herinde igen, ikke? Det tror jeg da – hvis jeg kender jer ret. Og det gør jeg jo 🙂