På køreskole i Århus

Halli hallo folkens, og glædelig 9. December.

Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg skulle lave sådan en julekalender her på min blog, men nu er jeg desværre kommet lidt for langt ind i December til at det kan lade sig gøre. Eller det kan vel stadig godt lade sig gøre, men det vil ikke give meget mening at starte min julekalender her d. 8., hehe.

Istedet for kan jeg da lige fortælle jer hvad jeg har ønsket mig. Jeg går rundt og sparer op til et kørekort, så jeg har fortalt mine nærmeste i familien, at de meget gerne må forære lidt penge i gave, da jeg kan bruge hver en krone, hehe. Så slipper de også for at tage ud og finde en gave til mig, for jeg har nemlig ikke en eneste god idé til hvad jeg ellers kunne ønske mig. Jeg bliver glad for alle gaver, men jeg kan aldrig finde ud af at ønske mig noget.

Jeg håber I alle sammen kommer til at få en rigtig dejlig jul, og husk nu at pas på jer selv derude i trafikken, for nu er jo ved at blive rigtig glat udenfor nu, hvor det er blevet så koldt.

Ps. du kan se hvor jeg har tænkt på at starte på køreskole i Århus her: http://www.parkalle-koreskole.dk/

Vi ses!