Så fik man nye inderskærme på bilen

Jeg har fået sat nogle nye inderskærme på min bil, da de andre simpelthen ikke kunne mere, og bilen skal snart synes, så derfor tænkte jeg, at det nok var en god idé bare at få dem skiftet, så jeg ikke skule døje med det, hvis bilen nu ikke går igennem syn. Det synes jeg selv er smart. Og så kender jeg, derudover, også bare et rigtig godt autoværksted i Vejle, der skifter inderskærme, så det er jo bare helt win-win, som vi siger. Det er altid en stor fornøjelse, at få lavet noget hos dem, for de er altså dygtige til deres arbejde, og det er derfor også altid dem, som jeg benytter mig af, når der er noget med bilen. Det vil jeg anbefale alle andre, der bor i området, om også at gøre.

images

Nå, men for tiden sparer jeg sammen til en ny bil, og jeg glæder mig til at jeg får råd, for jeg vil gerne have to biler, da jeg altid har gået utroligt meget op i den slags ting, og det er jo helt vildt fedt, kan man vove at påstå. Og det gør jeg så, hehe.

Tror jeg vil have mig noget sundt til aften. Ved dog ikke helt, hvad det skal være? Måske noget asiatisk, som jeg selv bikser sammen. Sådan en wokret der, er da helt utroligt lækker, kan man vist roligt sige. Først vil jeg dog lige gå over i Brugsen og få noget inspiration, for det får jeg tit, når jeg handler.