Skønt fastelavnstøj til børn

Selvom halloween er blevet en kæmpe begivenhed i Danmark, så holder vi stadig fast i vores egen tradition, Fastelavn. Børnene skal derfor have noget dejligt fastelavnstøj, da der fejres fastelavn i stort set alle institutioner i hele landet.

Børnene elsker samtidig at klæde sig ud, da de får lov til at udforske rollespillet i at være en anden person eller figur. Det er med til at styrke deres indlæring og sociale kompetencer, og er en måde børnene eksperimentere med hele det sociale spil.

Eksperterne mener, at disse udklædninger og rollespilslege er utroligt gavnlige for børnene, og med noget flot udklædning, så er børnene bare mere motiverede til at finde på de lege. Derfor kan fastelavnstøjet også bruges hele året, det er bare med at tage det frem ved lejlighed.

Se her for stort udvalg af fastelavnstøj.

 

Find dit fastelavnstøj på nettet

Det bedste sted at finde flot fastelavnstøj er ved at kigge på nettet. Der er nemlig mange gode butikker, som sælger skønt udklædningstøj online. Samtidig får man en masse inspiration, hvis man kigger rundt på disse sider.

Man kan dog også selv kaste sig ud i at lave noget udklædningstøj til børnene, hvis man har lidt kreative evner inden for dette område. Igen er det godt at kigge på nettet, da deres er mange guides til gør det selv udklædning.

Det er dog mest fordi man synes det er sjovt, at man selv skal lave tøjet til børnene. Priserne på udklædningstøj er nemlig faldet meget, efter at der er kommet stor konkurrence på internettet inden for dette område.

Der er dog noget hyggeligt ved selv at lave det, så kan børnene følge processen og måske endda deltage med nogle simple opgaver, som at klippe en smule. Når børnene er med til at lave udklædningen, kan de af og til få et tættere forhold til udklædningen.