Netdating 2017

I dag hersker der en fælles konsensus om, at online dating eller dating gennem apps er helt legitimt. Faktisk har der nok næppe været en periode med flere datingsider og tiltag i forhold til både betalt og gratis dating. Siderne tiltrækker derfor et bredt publikum af alle typer mennesker, men der findes også portaler, der tilbyder målrettet dating ud fra dine præferencer.

Få overblik over datingsiderne

Det brede udvalg af datingsider, kan nærmest besværliggøre startskuddet.  Som ved en klassisk case af information overload, giver for mange muligheder os for mange tanker. Vælger jeg det rette sted? Er den type partner, jeg søger, mon her? Kan jeg finde en kvinde på min alder i disse kredse?

Ja, der kan være mange ting at tage stilling til, og derfor er hjemmesider som Netdatingsider.dk et oplagt sted at starte. Hvorfor? Fordi det giver det bedste overblik.

Der er et sted for alle

Hvis du besøger alle de her datingsider enkeltvis, vil det tage dig lang tid at finde ud af, hvilket sted, der er for dig. Følger du linket fra tidligere og går til Netdatingsider, får du derimod den oversigt, du har brug for.

Der er nemlig stor forskel på de enkelte portaler, når det kommer til dating. Nogle steder mødes akademikere og boglige typer, der søger en partner med et tårnhøjt IQ-niveau. Nogle steder mødes mennesker, der er 50 år eller mere. Og nogle steder mødes mennesker, der har en præference til asiatere, afrikanere eller østeuropæere.

Uanset hvad du er interesseret i, er du nok først og fremmest interesseret i et seriøst forum, hvor du kan finde et match. Særligt hvis det ikke bare er gratis dating, men en betalt service. Der kan dog være mange brodne kar derude, og på det seneste har der været mange historier om mænd, der uden den fjerneste anelse overfører mange penge til personer, der på troværdig vis udgiver sig for at være noget helt andet, end de udspekulerede og falske typer de er.

Netop sådan et eksempel er grunden til, at du med fordel kan læse om de enkelte datingsider fra en side, der tilbyder en oversigt – eller bør læse anmeldelser fra andre brugere, hvis du er i tvivl om stedets oprigtighed.

Det er nemlig helt okay at være skeptisk, men det er også vigtigt at kunne lægge den skepsis fra sig, når man begynder at tale med en person. Derfor skal du have tillid til siden, du vælger.

Heldigvis er de fleste af datingsiderne reelle steder at søge kærligheden – du skal bare kende platformen, så du forøger dine chancer fra start.

Internetdating tilbyder mere end dine apps

Ingen kan garantere, at internetdating er den bedste metode, men den er dog mere almindelig udbredt som seriøs end de mange hurtige datingapps. For mens dating apps etablerer en hurtig genvej til intimitet – som f.eks. Tinder er kendt for – er formålet med de online datingsider at etablere et mødested, hvor man kan reagere på billeder, profiltekster eller et overblik over personens hobbyer og interesser. Der er altså mere fokus på at se hele mennesket og etablere kontakt på denne baggrund, og ikke blot tale om ugens fangst.

Men tag ikke mine ord for det, prøv det selv på en af de mange sider.