På udkig efter en VPN-udbyder, overvej Hide Me

At kunne holde sig under radaren på internettet bliver fortsat kun en højere og højere prioritering hos mange mennesker. Selvom man ikke har noget at skjule, kan det virke grænseoverskidende at føle sig overvåget hver gang, at man besøger internettet. For det er ikke kun ens data og udveksling af forskellige informationer, som kan gives videre eller opspores af uvedkommende. Ens geografiske position kan også opspores, når man befinder sig på internettet. Dette gøres eksempelvis gennem ens IP-adresse. Det betyder altså, at man ikke bare er overvåget over nettet, men faktisk også i virkeligheden. I takt med at internettet kun bliver en større og større del af vores hverdag, kommer der fortsat også kun mere fokus på, hvordan man kan undgå dette. Der er mange forskellige ting, som man kan gøre. Der er ingen tvivl om, at det sikreste selvfølgelig er fuldstændig at droppe internettet, dog er dette ikke en mulighed i de flestes optik.

 

Derfor er man altså nødt til at kigge på, hvilke muligheder man ellers har. Her kan VPN eksempelvis være med i overvejelserne. VPN står for Virtuel Private Network og er en måde, man kan sikre sig et privatliv på nettet. Der findes utrolig mange forskellige udbydere af VPN, og de størstedelen er af god kvalitet. Dog kan man også være uheldig, hvis ikke man undersøger sagen grundigt, og det er derfor vigtigt. At kigge efter en god anmeldelse af VPN udbydere såsom Hide Me, er derfor ideelt, når man skal finde den rette VPN udbyder. Hide Me er blot et af mange eksempler på en udbyder af VPN, der er anderkendt og velset, hvilket tydeligt ses i de føromtalte anmeldelser. Når man kigger på anmeldelser af sider såsom Hide Me, vil der være forskellige kriterier, som man vil anmelde ud fra. Disse vil typisk være sikkerhed, anonymitet og servere og funktioner. Særligt de to første vægter højt, da det trods alt er for at opnå anonymitet og sikkerhed, at man vælger at anskaffe sig VPN.

Fordele og ulemper ved Hide Me

Som det allerede er nævnt, vil man anmelde disse udbydere ud fra forskellige kriterier. Først kigger man på sikkerhed. Dette handler særligt om, hvilken krypterings teknik siden bruger. Hide Me scorer højt, når man kigger på sikkerhed, og udbyderen tilbyder forskellige krypteringsprotokoller. Udover at kigge på sikkerhed er anonymitet selvfølgelig også et højt fokus. Da man som bruger af VPN netop ønsker at holde sig anonym og være fri for at blive overvåget. Også på anonymitet scorer Hide Me højt, og det skyldes, at den måde Hide Me fungerer simpelthen sådan, at brugerdata ikke kan gemmes, hvilket sørger for høj anonymitet. Samtidig vil det data, som man bruger til sådan noget som teknisk support blive gjort anonymt. Til sidst kigger man på servere, og her scorer Hide Me ikke nær så højt af den simple grund, at der mangler servere i Danmark.

Bliv hurtigt klogere på udbydere som Hide Me

Hvis man ikke har en større viden omkring internettet, og den måde det fungerer på, kan sådan noget som VPN virke som en svær størrelse. Heldigvis kræver det ikke meget at få fat i den nødvendige viden. Derudover kan man også hurtigt blive informeret om de forskellige udbydere såsom Hide Me, så man kan sikre sig, at man vælger rigtig, når man skal finde VPN. Ved at kigge på forskellige anmeldelser kan man nemt sammenligne de forskellige leverandører på forskellige faktorer. Hvis man føler sig usikker på måden forskellige sider behandler ens data, er der i hvert fald ingen tvivl om, at man skal overveje VPN.