Lån penge trods RKI ved at søge de rette steder

Det kan være en kæmpe udfordring at have ordentligt styr på sin økonomi. Hvis man ikke er blevet opdraget til at spare op eller tage sig ordentligt af sin økonomi, vil det være utrolig svært at lære dette som voksen. Man kan hurtigt komme ind i en dårlig rytme, hvor man tager en masse lån, som man har svært ved at betale tilbage. Det er særligt, hvis man er i en situation, hvor man ikke tjener så meget, hvis man eksempelvis er på kontanthjælp, at dette kan blive et problem. Hvis man gør dette vil man ende med at blive registeret i RKI. Dog kan man komme i en situation, hvor man bliver nødt til at låne penge. Her skal man altså finde et sted, der ønsker at lave et RKI lån.

Giv den en ekstra skalle

Hvis man skal tage et RKI lån, vil man opleve mange nederlag. Da dem, der udlåner penge, ved, at der er stor risiko ved at låne dig penge, vil man opleve, at man får mange nederlag. Dog er det eneste man kan gøre at blive ved med at prøve. Man kan være nødt til at søge mange steder, og man vil samtidig opleve, at renterne bliver en del højere. Dog kan man være heldig at have succes med at låne penge trods RKI.

Søg i et andet land

Hvis man vil have succes med at finde et lån trods rki, kan det være en fordel, at man søger efter mulige låneudbydere i et andet land. Selvom der selvfølgelig kan være nogle udfordringer i at låne fra et land, hvor man ikke er statsborger, kan det som registreret i RKI faktisk give pote. Det handler blot om at søge så mange steder som muligt.