Bisættelse er altid trist, men behøver ikke være sørgeligt

At sige farvel til en man holder af, vil altid være trist, men det behøves ikke at være en sørgelig og tung oplevelse. Det kan og bør blive en smuk og mindeværdig dag, der binder en passende sløjfe på et elsket menneskes særlig liv i Grenå eller hvor det har foregået.På http://www.sorenronde.dk/ yder professionel hjælp til en smuk sidste rejse.

3

Anderledes bisættelse vinder indpas

Det er et stigende ønske hos efterladte ikke bare i Syddjurs, men over alt, at gå nye veje i planlægningen af bisættelser. I stedet for at fokusere på det triste ved døden, er flere og flere af den opfattelse, at afskeden i højere grad skal handle om at hylde livet og gerne illustrere den taknemmelighed man har, for alt det man har fået fra afdøde i den tid man fik sammen i Ryomgård eller en helt anden by.

Med anderledes menes bestemt ikke poppet eller useriøs, snarere moderne, – altså en mere tidssvarende og måske mindre formel måde at tage afsked på.

Lav en personlig bisættelse

Alle landets bedemænd hjælper gerne med planlægning og gennemførelse af en anderledes og moderne afsked. Tag kontakt og hør om de lokale muligheder i Norddjurs eller hvor bisættelsen skal foregå. En god snak er altid uforpligtende og fin til at samle de mange tanker man sikkert har omkring, hvad man godt kunne tænke sig.

De gældende regler for den slags skal altid overholdes, men der findes mange muligheder for, trods alt, at gøre det til en god dag for de efterladte.