Bedemanden hjælper med det sidste farvel

Står du i den triste situation og skal have forberedt en begravelse? Det er altid trist at skulle tage afsked med en af sine kære. Alle fortjener et ordentligt farvel, hvilket bedemændene i Brønshøj, Gladsaxe og Herlev sagtens kan hjælpe med. Bedemanden står for alt det praktiske og sørger for, at bisættelsen kommer til at forløbe, som de pårørende ønsker sig. Hvis du er i tvivl om hvordan bisættelsen skal finde sted, så kan du altid forhøre dig hos en bedemand.

 

Bedemandens arbejdsområder:

Bedemandens vigtigste opgave er naturligvis at udvise empati, forståelse, fortrolighed og medfølelse overfor de pårørende, der går ind i en meget svær tid. Bedemanden har naturligvis tavshedspligt overfor sine kunder ligesom andre fagfolk har på deres arbejdspladser. Bedemanden kan nemt sætte sig ind i de pårørendes sted, da de naturligvis har skulle hjælpe mange i den triste situation tonsvis af gange. Som fast procedure plejer bedemanden at snakke med familien og prøve at finde ud af, hvad de har af ønsker til begravelsen. Bedemanden støtter familien hele vejen igennem, hvilket mange familier i sidste ende sætter stor pris på. Det er meget forskelligt fra familie til familie hvor meget de pårørende gerne selv vil klare. Der er nogle som overlader hele planlægningen til bedemanden, da de ikke kan overskue situationen. Uanset hvad planlægger bedemanden begravelsen efter bedste evne, så det bliver et smukt sidste farvel.

1280px-Senator_Byrd_funeral_service

Udover at planlægge selve begravelsen er der en masse mennesker som bedemanden skal i kontakt med, hvis vedkommende skal planlægge hele begravelsen selv. Der skal bl.a. udfyldes en dødsannonce, dødsattest skal hentes, der skal ansøges om begravelseshjælp fra kommunen, fagforeningen samt fra Danmark sygeforsikring. Derudover skal afdødes forsikringsselskab have besked på, at afdødes forsikringer skal ophøre. Udover det praktiske papirarbejde samt relevante folk man skal have fat i, så sørger bedemanden også for afdødes påklædning, kiste, blomster, kørsel i forhold til aflevering og hentning, salmesange med mere.

 

Bedemænd i Brønshøj, Gladsaxe og Herlev:

Bedemændene i Brønshøj, Gladsaxe og Herlev har fået så meget ros, at folk langvejs fra gerne vil benytte til dem til planlægning af begravelser. Bedemændene er kyndige indenfor feltet og er utrolig gode til at være vejledende og forstående overfor de pårørende. Bedemændene giver sig god til at snakke med påførende, så de ikke føler, at de hurtigt bliver smidt ud af lokalet igen. På denne måde får bedemændene en god fornemmelse af hvilket behov de pårørende har.

 

Bedemændene er utrolig gode til deres arbejde og prioriterer naturligvis de pårørendes ønsker højest. Selvom pårørende har et usædvanligt ønske, så bestræber bedemændene sig på at løse problemet, selvom det kan blive svært. Deres godmodighed og store planlægningsevne er med til, at så mange pårørende har rost bedemændene til skyerne. De behandler de pårørende godt og bruger gerne ekstra tid på dem, hvis behovet er der. Hvis du er i tvivl om noget angående begravelser, så tøv ikke med at kontakte dem. De står altid klar til at hjælpe med ekspertise og sætter gerne en samtale af, hvis vedkommende ønsker det.