Ud og kigge på lejebolig med min ven

Davs folkens!

Så blev det jo endnu engang torsdag, og er det ikke fantastisk som det bare altid sker en gang om ugen? Det synes jeg i hvert fald at det er. En anden ting som er værd at nævne er jo at det også er ferie, og det er bare for fedt! Jeg skal bare slappe den herhjemme på sofaen i dag, for det er lige præcis det jeg godt kan lide at gøre i mine ferier.

Jeg har ferie indtil engang i September, så jeg er slet ikke gået igang med at tænke på andet end ferie, hvilket er meget befriende. Jeg forestiller mig af og til, hvordan det vil være at have et liv helt uden bekymringer, men jeg har en smule svært ved at forestille mig det. Jeg er ret sikker på at det på flere måder ville gøre mig til at langt mere lykkeligt menneske, men det kan jo sagtens være at der vil ‘mangle’ et eller andet. Det kunne jeg i hvert fald også godt forestille mig, men det er jo meget svært at sætte sig ind i noget man ikke rigtig har prøvet, hehe.

Okay, og så lige til noget helt andet.. Jeg skal ud og kigge på en bolig med min kammerat i dag. Det er godt nok ikke til mig, men til min kammerat. Han vil gerne lige have en anden en med, så han lige kan få et par andre meninger, og det kan jeg da sagtens forstå, og jeg har jo ferie alligevel, så der er ikke noget der kommer i vejen for mig 🙂 Han har fundet en lækker lejebolig over nettet, som vi skal ud og kigge på til at starte med. Jeg har set nogle billeder af stedet, og det ser super fedt ud. Så vi så at se, om det kan leve op til billederne i virkeligheden, men kan ikke rigtig se, hvordan de skulle have redigeret de billeder til at se sådan ud, hehe.

Det er sådan set alt for denne gang. Hold jer til her på bloggen, for det varer ikke længe før mit næste indlæg kommer, og jeg kan allerede godt love jer nu, at det bliver rigtig spændende!