Dette skal du kigge efter når du køber flyverdragt

Flyverdragter til børn er et stort hit. Den holder dem tørre og rene, samtidigt med at den er nem at få af og på. Flyverdragter til børn har været populære så længe, at markedet er fuldkommen overfyldt. Der er så meget at vælge mellem, at det er svært at vælge. Vi gør derfor det hele lidt lettere for dig med den her artikel.

Screenshot_58

Dette skal du kigge efter når du køber flyverdragt:

  1. Find den rette størrelse, gerne med plads til at vokse

Det siger selvfølgelig sig selv, at flyverdragten skal passe til barnet. Ydermere så må der også gerne være lidt plads til at vokse. Pas dog på med, at køb flyverdragten i en alt for stor størrelse. Så vil den nemlig være kold at have på.

  1. Pris

Som så mange andre ting, så koster en flyverdragt desværre også penge. Den er ikke uhyre dyr, dog kan du hurtigt komme af med nogle tusinde kroner, hvis du gerne vil have et produkt i en høj kvalitet. Gør det klart for dig selv, hvad dit budget til dragten er.

  1. Hvilket kvalitet?

En flyverdragt af høj kvalitet vil holde længere. Den kan gives videre til kommende børn eller børnebørn. Dog koster den mere. En flyverdragt af høj kvalitet kan du sælge brugt, når dit barn er færdig med den. De holder rigtigt længe og de har høj kurs på nettet.

  1. Ny eller brugt?

Hvis du ønsker en rigtig god flyverdragt, men ikke vil af med en formue, så bør du overveje at købe den brugt. Problemet med brugt er, at du nok ikke vil få en garanti på dragten. Derudover er den jo brugt og lettere slidt. Der er dog mange penge at spare, derfor var det også værd at nævne!

  1. Den skal være vind- og vandtæt

Stort set alle flyverdragter er naturligvis både vind- og vandtætte. Du kan dog være rigtig uheldig, at støde ind i sådan en billig og dårlig flyverdragt, at den knap nok er vandtæt.

Find en dragt, som kan modstå et vandsøjletryk på 3.000 mm, hvis du vil sikre dig den er vandtæt. Kig også gerne efter, om syninger er tætte og generelt, om produktet ser ud til at være vandtæt.

  1. Lad dit barn prøve den på, inden du køber den!

Dette er det absolut vigtigste, af de 6 punkter. Inden du køber en dragt, så lad barnet prøve den på!

Selvom du synes den er flot, praktisk, vandtæt, billig eller hvad ved jeg, så betyder det altså ikke, at ungen vil kunne lide den. En flyverdragt er ikke altid lige sjovt, især ikke, hvis mor eller far tvinger en ned i en grim model, som man ikke vil have.

Det forstår du nok godt, så derfor, lad dit barn prøve flyverdragten på, inden du køber den. Har junior nemt ved at få dragten af og på egen hånd? Føles den behagelig at have på og er den til at bevæge sig i?

Hvis du lader dit barn prøve og godkende dragten, inden i køber den, det kan gøre hele flyverdragt-oplevelsen meget bedre. For junior handler det måske ikke kun om hvordan flyverdragten føles og ser ud, men også lidt om, om han eller hun selv har fået lov at vælge den.

  1. Brug din sunde fornuft og væbn dig med tålmodighed

Nu ved du hvad du skal kigge efter når du køber flyverdragt til dit barn. Nu er du forberedt til at tage ud på jagt. Hvis du ydermere bruger din sunde fornuft og væbner dig med tålmodighed, så skal du nok finde den perfekte flyverdragt til dit barn!