Jeg har fået mig et oliefyr her på Fyn

Hej venner. Velkommen til bloggen – dét må I gerne gøre til en vane; lige at klikke herinde. Det er så hyggeligt med selskab herinde, så sæt jer godt til rette og føl jer hjemme, for nu vil jeg fortælle jer lidt om, hvad der er sket i mit liv siden sidst. Og det er ikke småting, kan jeg godt fortælle jer. Eller okay, så vildt er det heller ikke. Men altså, jeg har fået installeret et oliefyr her på Fyn, hvor jeg har residens, og det har jeg gjort af forskellige årsager. Blandt andet fordi, at jeg kunne spare en masse penge, og så synes jeg bare, at det er helt utroligt hyggeligt med sådan et fyr, skulle jeg hilse at sige.

green-energy-set_2166495c

Nå, men ellers så går det godt. Jeg har fået mig en sød kæreste, som jeg snart skal ses med igen, men jeg har haft meget travlt med arbejde her det sidste stykke tid. Jeg vil utroligt gerne giftes igen, men altså, nu må vi lige tage én ting ad gangen. Det skal jo nok komme på et tidspunkt, hvis hun er den rette. Og indtil da, så vil jeg bare sidde og vente lidt. Altså på at hun kommer.

Tror jeg vil invitere hende på middag, for jeg kender et rigtig godt indisk sted, og jeg ved at hun elsker indisk mad, for det har hun fortalt mig, og hvorfor skulle hun dog lyve omkring sådan nogle ting? Det kan jeg virkelig ikke finde ud af.