Festudlejning – hvorhenne er bedst?

Ja, vi skal holde en fest her til sommer, og det er noget, som vi har gået og pønset på i meget lang tid, så jeg håber da, at det bliver til noget. Men det gør det nok også. Dog har vi brug for nogle, som kan hjælpe os med festudlejning – er der nogle, som kan give os et godt hint til et sted? Vi har selv kigget lidt rundt, og jeg tror også, at jeg ved, hvem vi vælger, men jeg er ikke helt sikker på noget endnu, for vi ved jo heller ikke engang, hvor mange der kommer til festen. Men det finder vi jo ud af, når tiden nærmer sig os. Jeg håber bare, at der er mange, der kan, for jeg er ikke så vild med at holde fest, hvis der ikke kommer nogle. Det kan jeg godt sige jer.

images (2)

Nå, men altså, det er jo også bare helt vildt fedt, det hele. Det kan jeg godt sige jer. Jeg glæder mig så meget til festen, og jeg har lidt kriller i maven, for jeg har aldrig prøvet at arrangere en fest i den størrelse før. Det tætteste jeg kommer på, er når jeg har fejret nytår eller noget, og jeg har lagt lokaler til. Men altså, det skal jo nok blive rigtig, rigtig godt, det hele.

Tror jeg vil gå mig en lille tur nu her, så jeg kan få tænkt lidt over tingene. Det vil jeg meget gerne, for der er godt nok meget, jeg skal tænke på i dag. Og dagen efter. Og de mange efterfølgende dage.